Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

09
Ağustos

Efsaneler geçidi

TÜMÜ PAYLAŞ

Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Efsaneler geçidi
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi, Türk futbolunun efsane isimleriyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Başkan'ın “Spor Hizmet Ödülü”nü, unutulmaz Moskova zaferinin kahramanları Nevzat Güzelırmak, Ayhan Elmastaşoğlu ve Fevzi Zemzem birlikte verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜDAF) İzmir Şubesi yönetici ve üyelerini ağırladı. Başkan Aziz Kocaoğlu’na spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden TÜFAD İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay, "Yılların Spor Hizmet Ödülü"nü Türk futbolunun efsane isimlerinden Nevzat Güzelırmak, Ayhan Elmastaşoğlu ve Fevzi Zemzem ile birlikte verdi. Bu üçlü, Milli Takım'ın 1966 yılında Moskova'da oynadığı ve 2-0 kazandığımız Sovyetler Birliği maçının kahramanlarıydı.

35 deyince..
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na, Bornova ve Tire statları ile kentin muhtelif yerlerinde açılan 27 spor salonu için teşekkürlerini sunan TÜFAD İzmir Şube Başkanı Acarbay, “Özellikle Bornova Stadı, İzmir futbolu için can simidi oldu. Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasında çok önemli bir rol oynadı" dedi ve ekledi: "35 deyince aklımıza Aziz Kocaoğlu geliyor.”
Ziyarette Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ile birlikte Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nden Ati Gölsu, Ercan Ertemçöz, Kemal Sevinç, Hasan Yüksel, Kazım Admış, Cemal Karafırtınalar, Mustafa Kaplakaslan, Zeki Arhan, Mehmet Kiraz, Sedat Ozan, Enver Çelik, Hüseyin Öçal, Bahri Altıntabak, Ersoy Kubilay, Hasan Aral, Öner Özmen, Yüksel Öğretim, İsmail Bayraktar, Hamit Osman Buğdaycılar, İbrahim Dalgıç ve Galip Çukurlu da hazır bulundu.

Her gün daha ileri!
Spordaki başarının ekonomik kalkınmayla doğrudan ilgili olduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin her bakımdan eski günlerine kavuşmaya başladığının altını çizerek, "İzmir, kendi kaynaklarıyla her sene biraz daha ileri giden Türkiye'nin ve dünyanın ender kentlerden biridir. İzmir sadece kendi gücüyle kalkınabilen bir kenttir. Birlikte, el ele vererek Her gün biraz daha ileri gidiyoruz; gitmeye de devam edeceğiz" dedi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber