Ağustos

Foça’ya çok yakışacak

Foça’ya çok yakışacak
Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı Foça Terminal binasının yüzde 95'ini tamamladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin turistik ilçesi Foça’ya yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı. İlçe merkezinin trafik yükünü azaltacak, ESHOT otobüsleri ile özel minibüslerin daha geniş ve düzenli bir alanda yolcu indirip bindirmesini sağlayacak ilçe terminalinin yüzde 95’i tamamlandı.
Foça’nın İzmir yönünden girişinde bulunan Yel Değirmenleri’nin hemen altında inşa edilen terminal, deniz manzarasıyla da ziyaretçilerine ‘Hoş geldiniz’ diyecek. Fevzipaşa Mahallesi’nde 13 bin 500 metrekarelik alanda yer alan ilçe terminal, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla hizmete girecek. Terminalde yer alacak 40 adet dükkan da alana hareketlilik getirecek.