Temmuz

Toplu ulaşımda mağduriyet yaşanmayacak

Toplu ulaşımda mağduriyet yaşanmayacak
İZDENİZ A.Ş. ile Türk-İş’e bağlı Türkiye Denizciler Sendikası (TDS) arasında devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması ve sendikanın İZDENİZ’de görev yapan personel için 12 Temmuz’dan (yarından) itibaren grev kararı almasının ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi de bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Belediyemiz, ESHOT, İzmir Metro A.Ş., İZBAN ve İZULAŞ'ın koordineli çalışmasıyla, vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamaması ve İZDENİZ grevinden minimum derecede etkilenmesi için gereken tedbirleri almıştır" ifadesine yer verildi.