Haziran

İzmir’de deprem teyakkuzu

İzmir’de deprem teyakkuzu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karaburun açıklarından meydana gelen 6.2 şiddetindeki deprem sonrasında ilgili tüm ekiplerin teyakkuza geçirildiğini açıkladı.

Tedbir amaçlı olarak 9 deprem konteynerinden 2'sinin Urla bölgesine sevkedildiğini, itfaiyeye bağlı profesyonel deprem ekiplerinin de hazır bekletildiğini kaydeden Başkan Kocaoğlu, "AKS ekiplerimiz ve Eşrefpaşa Hastanemiz 24 saat nöbette. Geceyi toplanma yerleri ve parklarda geçirecek vatandaşlarımız için 7 çorba aracımız yemek dağıtımı yapacak. Ayrıca Karaburun'a pide, ayran ve su yolladık. Teknik sorunlara karşı da en kısa sürede müdahale edebilecek donanımdayız. Keşif çalışmalarımız sürüyor. Çok şükür ki, bize gelen herhangi bir olumsuzluk yok. Umarım böyle sıkıntıları bir daha yaşamayız" şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaş taleplerinin Hemşeri İletişim Merkezi'nin (HİM) 444 40 35 nolu telefonu ile @izmirhim twitter hesabından iletilebileceğini bildirdi.