Hedef kadın istihdamı

Hedef kadın istihdamı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Dernek Başkanı Nilhan Antitoros ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Dernek olarak kadın istihdamının artırılması konusuna büyük önem verdiklerini belirten Antitoros, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Meslek Fabrikası projesini bu nedenle çok yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Aziz Kocaoğlu ise Meslek Fabrikası çatısı altında sanayinin çeşitli dalları da dahil olmak üzere tüm sektörlere yetişmiş eleman kazandırmayı hedeflediklerini dile getirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, iş dünyası ve derneklerin bu konuda atacağı adımlar konusunda her zaman işbirliğine açık olduklarını da ifade etti.