Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

16° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

06
Nisan

Müzik ve kahkaha bir arada

TÜMÜ PAYLAŞ

Müzik ve kahkaha bir arada
Müzik ve kahkaha bir arada
Müzik ve kahkaha bir arada
Müzik ve kahkaha bir arada
Müzik ve kahkaha bir arada
Dünyanın en önemli merkezlerinin ardından Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alan Polonyalı MozART Grup, hem klasik müzik ziyafeti verdi hem de seyirciyi kahkahalara boğdu. Sahneye çıktıkları andan itibaren kelimeler yerine notalarla espri yapan 4 arkadaş unutulmaz bir performans sergiledi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), müziğe komedi unsurunu ekleyerek yepyeni bir tarza imza atan dünyaca ünlü MozART Grubu'nu ağırladı. Büyük konser salonlarının ağırbaşlı resmiyetine 22 yıldır klasik müzikle eğlence katan 4 Polonyalı arkadaşın müzikal kaberesi büyük ilgi gördü. Sahneye adım atar atmaz kelimeler yerine notalarla yaptıkları espriler,  İzmirli seyirciyi kahkahaya boğdu.  Varşova ve Lodz’un en prestijli müzik akademilerinden mezun Filip Jaslar, Michal Sikorski, Pawel Kowaluk ve Boleslav Blaszcyk'dan oluşan grup üyeleri,  eğlenceli ve çılgın halleriyle klasik müzik dünyasının belirgin sınırlarını ortadan kaldırırken, İzmir’de yine hafızalardan silinmeyen bir performansa imza attı. Birbuçuk saat süren konser boyunca klasik eserleri kendi yorumlarıyla harmanlayan 4 yetenekli sanatçı, klasik müzikle İzmirli seyirciyi güldürerek kendine hayran bıraktı. 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber