Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

04
Nisan

Sosyal Yaşam’da spor zamanı

TÜMÜ PAYLAŞ

Sosyal Yaşam’da spor zamanı
Sosyal Yaşam’da spor zamanı
Sosyal Yaşam’da spor zamanı
Sosyal Yaşam’da spor zamanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı Türkiye'nin ilk sosyal yaşam kampüsü, artık sporun da merkezi olacak. Kampüs bünyesindeki spor salonu ve kapalı yüzme havuzunda 8 Nisan'dan itibaren “Spor Okulu” faaliyetleri başlıyor.

65 bin metrekare alan üzerine kurulan ve pek çok açıdan Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Spor Okulları’na da kucak açıyor. 8 Nisan'da kapılarını açacak spor okulları için kayıtlar devam ediyor. Geçtiğimiz Kasım ayında açılan Sosyal Yaşam Kampüsü bünyesindeki kurslara özellikle Bucalıların yoğun ilgisi göstermesi bekleniyor. Yüzme, basketbol, voleybol, jimnastik ve tekvando gibi branşların yanı sıra, spor okullarında kadınlara yönelik step-aerobik kursları da açılacak. 12 Haziran'a kadar sadece hafta sonları hizmet verecek kurslarda yüzme branşı için ücretler 75 TL ile 85 TL arasında değişirken, basketbol, voleybol, cimnastik, tekvando ve step-aerobik branşlarının ücretleri 25 TL olarak belirlendi. Yüzme havuzu eğitimleri, yaz dönemi başlayana kadar hafta sonları 1'er saat ve ayda 8 saat olarak yapılacak.

Kurslardan yararlanmak isteyenler 0232 293 98 10 numaralı telefondan ve Sosyal Yaşam Kampüsü içindeki kayıt ofisinden kayıtlarını yaptırabilecekler.

12 ay yüzme
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün yaz spor okullarındaki en popüler etkinliği yüzme branşından artık 12 ay boyunca yararlanmak mümkün olacak. İzmir Sosyal Yaşam Kampusü’nün yarı olimpik yüzme havuzundaki kurslara 6-17 yaş grubundakiler kayıt olabilecek ve öğrencilere bone,  havlu gibi ekipmanlar ücretsiz olarak verilecek. Takım sporlarında kayıt olan tüm öğrenciler de aynı şekilde forma ve şortunu ücretsiz olarak alacak.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber