Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

30
Mart

30. yıl coşkusu

TÜMÜ PAYLAŞ

30. yıl coşkusu
30. yıl coşkusu
30. yıl coşkusu
30. yıl coşkusu
30. yıl coşkusu
30. yıl coşkusu
30. yıl coşkusu
30. yıl coşkusu
İZSU Genel Müdürlüğü’nün 30. kuruluş yıldönümü etkinlikleri, 1 Nisan Cumartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde “Üç Mehmed’in Dansı” ile sürüyor. İzmirlilerin katılımıyla tüm kente yayılan etkinlikler arasında sergiler, konserler, turnuvalar ile bir de kongre yer alıyor.

Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefiyle Türkiye’ye örnek yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 1 Nisan 2017’de 30. kuruluş yıldönümünü kutlayacak. İzmirliler’in de bu kutlamalara ortak olmasını sağlamak için yıl boyunca düzenlenecek etkinlikler dizisini logo tasarım yarışması ve Prof. Dr. Ünal Öziş’in “Ege Bölgesi’nde Tarihi Su Yapılarının Evrensel Önemi” konulu söyleşisi ile başlatan İZSU,  etkinliklerin resmi açılışını ise Cumartesi günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde “Üç Mehmed’in Dansı” isimli gösteri ile yapacak.  Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü’nün hazırladığı gösteride efeler, İzmirlilere keyifli bir gece yaşatacak.

Gösteri öncesi saat 19.00’da İzmir Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf Sanatı Kulübü’nün çektiği fotoğraflardan oluşan “İzmir’in Suyla Gelen Kültürü” konulu fotoğraf sergisi açılacak.  Resmi ilk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı “İklim Değişikliği” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilecek. Saat 20.00’da başlayacak gösteriye İzmirliler ücretsiz olarak izleyebilecek. Gösteri 7 Nisan Cuma günü saat 20.00’de Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 12 Mayıs 2017 Cuma saat 20.00’de Bergama Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 17 Mayıs 2017 Çarşamba saat 20.00’de de Selçuk Belediyesi Açık Pazar alanında sergilenecek. 

İZSU korosu İzmirliler için söyleyecek
İZSU Genel Müdürlüğü çalışanlarının kurduğu ‘Türk Halk Müziği” korosu İZSU’nun 30. yıl etkinlikleri kapsamında 11 Nisan’da saat 20.00’de Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat 20.00’de İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde, 5 Mayıs 2017 Cuma günü saat 20.00’de de Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda konser verecek.

“Suyun İzmir’de serüveni”
30. yıl etkinlikleri kapsamında 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 14.00’de Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde “Suyun İzmir’de Serüveni” konulu sergi açılacak. 10 Mayıs 2017 Çarşamba saat 18.00’de Çetin Emeç Sergi Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf Sanatı Kulübü’nün “İzmir’in Suyla Gelen Kültürü” isimli fotoğraf sergisi 9 Haziran’a kadar açık kalacak.

Hatıra ormanı kurulacak
6 bin fidanlık İZSU 30. Yıl Hatıra Ormanı, İZSU Genel Müdürlüğü bünyesinde futbol turnuvası, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 30. yıla yönelik İZSU standı ve 2017 yılı Kasım ayında Fuar İzmir’de “Akıllı Şehirlerde Su Yönetimi” temalı uluslararası kongre planlanan diğer etkinlikler arasında yer alıyor.  
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber