Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

25
Mart

Herkes kitap okusun diye..

TÜMÜ PAYLAŞ

Herkes kitap okusun diye..
Herkes kitap okusun diye..
Herkes kitap okusun diye..
Herkes kitap okusun diye..
Herkes kitap okusun diye..
Herkes kitap okusun diye..
Herkes kitap okusun diye..
Herkes kitap okusun diye..
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kütüphane Haftası’nı renkli etkinliklerle kutlayacak. 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek program,  kitap okumayı özendirecek. Toplu ulaşımı kullanırken kitap okuyan İzmirlilere küçük sürprizler de var.
 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6 günlük Kütüphane Haftası kapsamında İzmirlilere okumayı sevdirecek birçok etkinliğe imza atacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Takımı üyeleri hafta boyunca, Abla-Ağabey-Kardeş projesi aracılığıyla ders çalıştırmaya gittiği her çocuğa kitap hediye edecek. Etkinlikler kapsamında Sosyal Demokrasi Derneği'nin “Değişim Seninle Başlar” kitabından 1000 adet dağıtılacak.

27 Mart Pazartesi saat 14.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde  başlayacak programda Kent Kütüphanesi'nin en çok kitap okuyan çocuğu seçilen Sude Lal Güzelkasap'a, en çok kitap okuyan yetişkini seçilen Metin Çetin'e ve Kütüphane emktarı olan Yalçın Yayla'ya ödül verilecek. Saat 16.00-19.00 arasında Gönüllü Takımı Aktiviteleri ve Toplu Ulaşımlarda Farkındalık Aktiviteleri İzdeniz ve Arabalı vapurda gerçekleşecek.

Çağdaş Drama Derneği işbirliğiyle “Çocuk Okuma Atölyesi” 28 Mart Salı günü ve 30 Mart Perşembe günü Kent Kütüphanesi'nde çocuklarla bir araya gelecek.

Gönüllü Takımı, 29 Mart Çarşamba ve 30 Mart Perşembe günleri  Metro, İzdeniz ve arabalı vapurlarda kitap okuyan vatandaşlara “küçük sürprizler” yapacak.
31 Mart Cuma 11.00 ve 15.00 saatleri arasında “Masal Dostlarımız Çocuk Tiyatrosu” İzmir Sanatta çocuklarla buluşacak.
2 Nisan Pazar günü saat 14.00’te ise Türk Kütüphaneciler Derneği'nin “Kitapla Geziyorum Bisiklet Turu” etkinliğine kitap desteği verilecek.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber