Tıp Bayramı’nı Körfez’de kutladılar

Tıp Bayramı’nı Körfez’de kutladılar
İzmir’de “14 Mart Tıp Bayramı” kutlamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin doktor ve tıp fakültesi öğrencileri için düzenlediği "Körfez Gezisi" ile başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde Bergama Vapuru ile  gerçekleşen  Körfez turu,  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin dans gösterileri ile renklendi.

İzmir Tabip Odası olarak düzenledikleri 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine,  İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önemli katkıları olduğunu söyleyen İzmir Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Fehmi Akçiçek, “Sevgili meslektaşımız Dr. Türkegül Kocaoğlu'na desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. 2017 yılının hekimleri birbiriyle dayanıştığı, birbirlerini sevdiği ve saygı duyduğu, ortak haklarını aramak için çaba sarf ettiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi. Meslektaşlarının bayramını kutlayan ve onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ise, “Hekimlik mesleğinin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama ben kendimi şanslı hissediyorum. Bizim zamanımızda hekimlik yapmak daha kolaydı. Performans sistemi yoktu ve hastalarımıza istediğimiz kadar zaman ayırırdık” diye konuştu.