Torbalı’da kahkaha dolu bir akşam

Torbalı’da kahkaha dolu bir akşam

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de taşındı. Torbalı'da yaşayan kadınlar,  Sumru Yavrucuk'ın "Shirley" isimli tek kişilik müzikal komedi gösterisini ücretsiz izleme imkanı buldu.

Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gösteriyi,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ile Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in eşi Arzu Görmez de izledi.

Başarılı tiyatrocu Sumru Yavrucuk oyundaki performansı ile büyük alkış aldı. Gösteriye büyük ilgi gösteren kadınlar, Sumru Yavrucuk'ın oyunculuğunu ve yönetmenliğini üstlendiği ve bir İngiliz kadınının yalnız hayatını anlatan müzikal komedi ile  bol kahkahalı bir akşam yaşadı.

Gösterinin sonunda Sumru Yavrucuk'a çiçek vererek teşekkür eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, "Kadınların duygularını bu oyunla çok güzel anlattınız. Tadına doyulmaz bir gösteri oldu. Sizi aramızda tekrar görmek isteriz" diye konuştu.