Emeğinize sağlık!

Emeğinize sağlık!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 8-12 Mart tarihleri arasında düzenlediği 8. Kadın Festivali, Kültürpark 3 No'lu Hol'deki çeşitli etkinliklerle sürüyor. Kadın örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin hazırladığı birbirinden renkli stantlar, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm stantları dolaşarak el emeği ürünlerini sergileyen kadınlarla sohbet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, onları daha fazla üretim ve ekonomik bağımsızlık için motive ediyor.