Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

09
Mart

Kimsenin ekmeğini eksiltmeyeceğiz

TÜMÜ PAYLAŞ

Kimsenin ekmeğini eksiltmeyeceğiz
Kimsenin ekmeğini eksiltmeyeceğiz
Kimsenin ekmeğini eksiltmeyeceğiz
Kimsenin ekmeğini eksiltmeyeceğiz
İzmir'deki ulaşım sektörünün temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Kocaoğlu, taksi ve minibüs esnafının sorunlarının ele alındığı görüşmede, “Proje ve yatırımlarımızı kimsenin ekmeğini eksiltmeden tamamlamak için çabalıyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentteki ulaşım sektörü temsilcilerini ağırladı. Ziyarette İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Ulaşım Müdürü Alpay Kılıçkaya ve odaların yönetim kademesindeki isimler hazır bulundu.

İzmir’de ulaşım sektörüne hizmet veren bütün esnaf adına Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ederek sözlerine başlayan Celil Anık, sektörde yaşanan sıkıntıları da dile getirdi. Tramvay çalışmaları nedeniyle trafiğe kapanan güzergahlardaki taksi, taksi dolmuş ve minibüs hatlarının çalışacağı yeni alternatifler önerdiklerini belirten Anık, yaşanan sıkıntıların işbirliği ile kısa sürede aşılacağına inandığını ifade etti.

İzmir’in ulaşım konusunda iyi durumda olduğunu, var olan eksikliklerin giderilmesi için de  yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, raylı sistem yatırımlarını hiçbir esnafı mağdur etmeden sürdürebilmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydetti. Başkan Kocaoğlu, “Proje ve yatırımlarımızı kimsenin ekmeğini eksiltmeden tamamlamak istiyoruz” dedi.


 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber