AASSM’de 300 küçük müzisyen

AASSM’de 300 küçük müzisyen

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında unutulmayacak bir konser düzenliyor. Türkiye'de ilk kez 300 çocuğun bir araya gelmesiyle oluşturulan "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası, Cumartesi akşamı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) İzmirlilerle buluşacak.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından 15 ay önce kurulan, daha önce müzikle tanışmamış  7 - 17 yaş aralığındaki 300 çocuktan oluşan "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası’na Çocuk Korosu ve Çok Sesli Gençlik Korosu da eşlik edecek. Ramazan Albayrak şefliğinde gerçekleşecek konserin solisti, ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer.
21 Mayıs Cumartesi, saat 20.00'de başlayacak konseri izlemek isteyen sanatseverler, ücretsiz davetiyelerini Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nden temin edebilecek.