Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

16° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

15
Mayıs

Hemşehri sürprizi

TÜMÜ PAYLAŞ

Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
Hemşehri sürprizi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na hemşehrileri sürpriz yaptı. Erbaa Belediyesi’nin düzenlediği gezi kapsamında İzmir’e gelen Tokatlı 80 muhtar, Başkan Kocaoğlu’nu da ziyaret etti. Meclis salonunda toplanan hemşehrilerini tek tek selamlayan ve onları görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Memleketime senede bir iki defa gidebiliyorum. Önümüzdeki günlerde rahmetli annemin 52.  duası için yine Tokat’a geleceğim.  Oradaki evim her zaman açık olacak” dedi.

Ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Başkan Kocaoğlu, “2004 yılından bu yana üstlendiğim Başkanlık görevini namusumuzla, şerefimizle sürdürmeye çalışıyorum. Sizlerin de desteğini görmek beni çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Tokat Erbaa Muhtarlar Derneği Başkanı Talip Gül ile birlikte kente gelen muhtarlar, Başkan Kocaoğlu ile Tokat’ta görüştüklerini ancak 12 yıldır görev yaptığı İzmir’de de ziyaret etmek istediklerini belirterek, “Biz sizi çok iyi tanıyoruz. Sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber