Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

26
Nisan

“Gezici Çocuk Dünyası” Bayraklı’da

TÜMÜ PAYLAŞ

“Gezici Çocuk Dünyası” Bayraklı’da
“Gezici Çocuk Dünyası” Bayraklı’da
“Gezici Çocuk Dünyası” Bayraklı’da
“Gezici Çocuk Dünyası” Bayraklı’da
“Gezici Çocuk Dünyası” Bayraklı’da
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü sosyal projeler arasında yer alan "Gezici Çocuk Dünyası Projesi" Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı'nda hizmet vermeye başladı. Özel olarak tasarlanan gezici eğitim aracı Beydağ, Kiraz ve Bayındır'dan sonra şimdi Bayraklı'daki çocuklara okul öncesi eğitimi veriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin okul öncesi çocuklara yönelik eğitim projesi kapsamında hizmete giren "Gezici Çocuk Dünyası" aracı bu kez Bayraklı'ya park etti. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı'na getirilen taşınabilir eğitim modülü, okul öncesi çağdaki 38 çocuğa eğitim vermeye başladı.

Sekiz hafta sürecek okul öncesi eğitimi ile eş zamanlı olarak velilere yönelik  "Toplumsal Cinsiyet", "Çocuk Gelişimi", "Çocuk Yetiştirme Tutumları" ve "Aile İçi İletişim" başlıklı eğitim çalışmaları yapılacak. Gezici Çocuk Dünyası Projesi ile okul öncesi eğitime erişimi kısıtlı bölgelerde 3-5 yaş arası çocuklara ücretsiz, nitelikli ve yenilikçi okul öncesi eğitim hizmeti verilmesi amaçlanıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılı Nisan ayından günümüze kadar  Beydağ, Kiraz ve Bayındır ilçelerine giderek toplam 148 çocuğa okul öncesi eğitimi verdi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber