Şubat

Gençlerle baş başa!

Gençlerle baş başa!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Bilim Doğa Ortaokulu Öğrenci Meclisi'nin üyeleriyle buluştu. Seçimle göreve gelen genç meclis üyeleri, İzmir siyasetinin en deneyimli isminden başarıya giden yolun ipuçlarını öğrendi.

İzmir Bornova Bilim Doğa Ortaokulu'nun demokratik yollarla göreve gelen Öğrenci Meclisi üyeleri, Okul Müdürü Funda Ayaz ve Rehber Öğretmen Seçil İzer'le birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Öğrenci Meclisi Başkanı Egesu Kurucu, Başkan Kocaoğlu'na gerçekleştirdikleri çalışmalar ve sosyal projeler hakkında bilgi verdi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sırasında öğrenciler, peş peşe yönelttikleri sorularla Başkan Aziz Kocaoğlu'ndan iş yaşamı ve siyasetteki başarının sırlarını öğrenmeye çalıştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, siyasete herhangi bir koltuğu hedefleyerek atılmanın doğru olmadığını, öncelikli hedefin topluma hizmet etmek olması gerektiğini söyledi. Başkan Kocaoğlu, gençlere bol bol kitap okumalarını ve kendilerini iyi yetiştirmelerini de tavsiye etti.