Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

29
Ocak

Tatilde tiyatro keyfi

TÜMÜ PAYLAŞ

Tatilde tiyatro keyfi
Tatilde tiyatro keyfi
Tatilde tiyatro keyfi
Tatilde tiyatro keyfi
Tatilde tiyatro keyfi
Tatilde tiyatro keyfi
Tatilde tiyatro keyfi
Tatilde tiyatro keyfi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline çıkan çocukları Çiğli, Bornova, Kültürpark ve Seferihisar’daki ücretsiz tiyatro gösterileri ile buluşturacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen aileleri ve çocukları tiyatro ile buluşturacak. Çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak ve kaliteli zaman geçirmesini sağlamak amacıyla düzenlenen  “Tatilde Tiyatro Keyfi” gösterimlerinin ilki 30 Ocak’ta Çiğli Kültür Merkezi’nde İlker Kılıçer’in pandomim ve beden kukla gösterisi ile başlıyor. 31 Ocak Pazar günü ise Özlem Erben’in yazdığı, Öteki Beriki Tiyatro Topluluğu  oyuncularının sahnelediği “Masal bu ya.. Kırmızı Karpuz Çekirdeği” isimli tiyatro oyunu yine Çiğli Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Kültürpark Gençlik Tiyatrosu, 1 Şubat Pazartesi günü Günay Toprak’ın yönettiği Hakan Bintepe tarafından sahneye uyarlanan “Aslan ile Fare”, 6 Şubat’ta ise Erdal Dinçer’in yönettiği “Birlikte Oynayalım” isimli çocuk oyunlarına ev sahipliği yapacak. 
3 Şubat tarihinde Bornova Kültür Merkezi’nde Savaş Tercan’ın yazıp yönettiği, “Korkuluk Piko ve Uzaylı Muni”, 4 Şubat’ta ise Hamit Demir’in yazıp yönettiği, “Bir Orman Gibi” oyunu sahnelenecek.
2 Şubat’ta Seferihisar Kültür Merkezi’nde, Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosu’nun, “Güneşin Çocukları” ile 5 Şubat tarihinde, Ümit Denizer’in yazdığı, Uğurcan Özfuruncu’nun yönettiği, “Uçan Şemsiye” isimli çocuk oyunu gösterilecek.
Tüm oyunlar ücretsiz olacak ve 13.00 ile 15.00 seanslarıyla çocuklarla buluşacak.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber