Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

27
Ocak

Gençlere Başkan dopingi

TÜMÜ PAYLAŞ

Gençlere Başkan dopingi
Gençlere Başkan dopingi
Gençlere Başkan dopingi
Gençlere Başkan dopingi
Gençlere Başkan dopingi
Gençlere Başkan dopingi
Gençlere Başkan dopingi
Gençlere Başkan dopingi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Altınordu Spor Kulübü’nün Torbalı’daki tesislerini ziyaret ederek yıldız adayı genç futbolcularla bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu, Mehmet Seyit Özkan başkanlığındaki Altınordu’nun, altyapı ve örgütlenme modeliyle Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, altyapıya yaptığı yatırımlarla  öne çıkan Altınordu Spor Kulübü’nün Torbalı’daki tesislerine sürpriz ziyarette bulundu. 80 dönüm üzerine kurulu tesis hakkında Kulüp Başkanı Mehmet Seyit Özkan’dan bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu, daha sonra U15 takımının antrenmanına katıldı. Oyuncularla sohbet eden Başkan Kocaoğlu, genç yeteneklerin isteğini kırmayarak birlikte ‘selfie’ çektirdi. Ziyaret sonunda bir sürpriz daha yaşandı. Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen özel bir turnuvadan şampiyonlukla dönen U18 takımı, karşılarında Başkan Kocaoğlu’nu görünce önce şaşırdı. Takım otobüsünden inen genç futbolcular, kazandıkları şampiyonluk kupasını Başkan Kocaoğlu’na takdim etti. Rakiplerini 7-0 ve 3-1’lik  skorla yenen genç sporcuları tebrik eden Başkan Kocaoğlu, başarılarının devamını diledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Mehmet Seyit Özkan başkanlığındaki Altınordu’nun, altyapı ve örgütlenme modeliyle Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.



TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber