Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

22
Ocak

20 bin üreticiye ulaşacaklar

TÜMÜ PAYLAŞ

20 bin üreticiye ulaşacaklar
20 bin üreticiye ulaşacaklar
20 bin üreticiye ulaşacaklar
20 bin üreticiye ulaşacaklar
İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarım bölgelerini ziyaret ederek üreticilere Hal Kanunu'ndan doğan haklarını ve Hal Kayıt Sistemi’ne dahil olmanın avantajlarını anlatıyor.

Üretici dostu uygulamalarla tarım kesiminin yanında olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu alanda yine örnek olacak bir çalışmaya imza atıyor. Bu kapsamda Sebze Halleri Şube Müdürlüğü, çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Üretimin yoğun olduğu bölgelerde gerçekleştirilen toplantılarda, 5957 sayılı Kanun hakkında bilgilendirilen üreticilere sahip oldukları haklar ve bu hakları nasıl kullanacakları gibi bilgiler veriliyor. Hal Kayıt Sistemi'ne dahil olmanın üreticiler açısından avantajları anlatılıyor.

Kırsal bölgelerin kalkınması adına tarım ekonomisinin büyük önem taşıdığını vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, proje kapsamında yaklaşık 20 bin üreticiye ulaşmayı hedefliyor.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber