Ocak

Başka olur Teleferik’te kar keyfi..

Başka olur Teleferik’te kar keyfi..
İzmir kent merkezine bir hafta aradan sonra ikinci kez kar düşmesi, bu duruma alışkın olmayan İzmirlileri hem şaşırttı hem de sevindirdi. Kentin yüksek kesimlerinde oluşan beyaz örtüyü eğlenceye dönüştürmek isteyenlerin en kolay ulaşabildiği nokta ise İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Teleferik Tesisleri oldu. Soğuk havaya aldırmadan zirvedeki tesislere akın eden çok sayıda İzmirli, ender karşılaştıkları bu doğa olayının keyfini çıkardı. Çocuklarının kar özlemini gidermek için fırsat kollayan aileler ve kartopu oynayan gençler, Teleferik'te renkli görüntüler oluşturdu. İzmir'de böyle bir manzarayı belki de birkaç yıl boyunca göremeyecek olan sosyal medya tutkunları ise "kar keyfi" başlıklı paylaşımlarla duygularını anlattı.