Kasım

KKTC’nin yeni Konsolosu Emin, Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret etti

KKTC’nin yeni Konsolosu Emin, Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İzmir Konsolosluğu’na atanan İpal Emin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. 15 Ağustos tarihinden itibaren İzmir’de olduğunu, 3 Kasım’da ise resmi olarak görevinin başladığını belirten İpal Emin, “Görev süresi dolan konsolosumuz Uğur Umar ile ilişkilerinizin iyi olduğunu biliyorum. Sizin de desteğinizde İzmir’de çok faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi. Yeni konsolosa kentteki görevinde başarılar dileyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, “Sizinle de çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. İzmir ve Kuzey Kıbrıs şehirleri arasında tanıtım, ekonomik, sağlık, kültür ve sosyal alanlarda yürütülen çalışmaların geliştirilerek devam etmesi için her zaman destek olmaya, yardım etmeye hazırız” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İpal Emin’e İzmir’in sembolü saat kulesi rölyefli tablo armağan etti.