Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

12
Kasım

Haydi İzmir salona!

TÜMÜ PAYLAŞ

Haydi İzmir salona!
Haydi İzmir salona!
Haydi İzmir salona!
Haydi İzmir salona!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, EHF Challenge Kupası 3. turunda ilk maçında  Cumartesi günü saat: 16:00 'da İsviçre ekibi Rotweiss Thun’u ağırlayacak. Turu geçmek için avantajlı skor yakalamak isteyen İzmir ekibi, tüm İzmirlilerden  taraftar desteğini bekliyor.

EHF Challenge Kupası 3. turunda İsviçre ekibi Rotweiss Thun’la ilk maçını Cumartesi günü saat: 16:00 'da İzmir’de oynayacak İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Hentbol Takımı, tüm İzmirlileri Celal Atik Spor Salonu’na davet etti. Avrupa kupalarında bu sezon 10. kez sahne alacak olan mavi-beyazlı kadınlar, İsviçre temsilcisini ilk maçta farklı skorla yenerek tur için avantaj yakalamak istiyor.

İzmirlilerin desteğine ihtiyacımız var
Avrupa’da tecrübeli bir takım olduklarını, hem oyuncu hem de takım olarak uzun bir süredir Avrupa kupalarında yer aldıklarını kaydeden İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Celal Gençoğlu, “Challanege Kupası 3. turunda İsviçre temsilcisi Rotweiss Thun’la karşılaşacağız. Rakibimizi inceledik. Hedefimiz turu geçmek. Öncelikle İzmir’de oynayacağımız müsabakada ikinci maç için avantaj sağlamak istiyoruz. Daha önce İsviçre takımlarıyla iki kere karşılaştık. İkisinde de turu geçen taraf olmuştuk” dedi.

Hentbolseverleri İzmir'de oynayacakları müsabakaya davet eden Gençoğlu, “Rakibi baskı altına alabilmemiz ve sporcularımızın daha iyi motive olabilmesi için maça herkesi davet ediyoruz. Tüm sporseverleri bu maça bekliyoruz" şeklinde konuştu.


 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber