Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

27° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

11
Kasım

Turizm eğitimine Büyükşehir desteği

TÜMÜ PAYLAŞ

Turizm eğitimine Büyükşehir desteği
Turizm eğitimine Büyükşehir desteği
Turizm eğitimine Büyükşehir desteği
Turizm eğitimine Büyükşehir desteği
İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat maliyetinin yüzde 70’ini karşıladığı Selçuk’taki Meslek Yüksekokulu’nun bağlantı yollarını da asfaltladı. Turizm ağırlıklı eğitim verecek okul, önümüzdeki eğitim yılında öğrencileriyle buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi’nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor. Selçuk’a yeni bir hareketlilik kazandırması beklenen ve 3.6 milyon TL’lik inşaat maliyetinin 2.5 milyon TL’lik kısmı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan meslek yüksek okulunun temeli 2013 yılı Ağustos ayında atılmıştı. 2014 yılında inşaatı tamamlanan ve 3 bloktan oluşan okulda 8 adet derslik, 2 adet laboratuar ve 1 adet konferans salonu ile kütüphane, kafeterya ve idari bina yer alıyor.

Gelecek eğitim-öğretim döneminde öğrenci kabul edecek yüksek okul için çalışmalarını sürdüren  Büyükşehir Belediyesi, son olarak  14 Mayıs Mahallesi’ndeki okula giden bağlantı yollarının sıcak asfalt işlemini tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Selçuk’u ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

6 programdan oluşuyor
Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu; Turizm ve Otel İşletmeciliği, İkram Hizmetleri, Kültürel Miras ve Turizm, İnşaat Teknolojisi, Deniz ve Liman İşletmeciliği ile Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği olmak üzere toplam 6 programdan oluşuyor.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber