Ekim

Hayat gülünce güzel!

Hayat gülünce güzel!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden yararlanan yüzlerce çocuk, Kültürpark’ta düzenlenen şenlikte bir araya geldi. Belediyenin hizmet verdiği Çocuk ve Gençlik Merkezleri ile Kardeş Aile ve Önder Aile projelerine kayıtlı çocuklar, yeni dönem öncesinde unutamayacakları bir gün yaşadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Yenişehir, Çiğli ve Uzundere Çocuk ve Gençlik Merkezleri ile Kardeş Aile ve Önder Aile projelerine kayıtlı toplam 300 çocuk, Kültürpark’taki şenlikte buluştu. Yeni eğitim dönemine keyifli bir başlangıç yapmaları için düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, kendileri için hazırlanan şişme oyun parkurunda gönüllerince eğlendiler. Kostümlü animatörler ve maskotlar eşliğinde şarkılar söyleyen, yarışmalara katılan, oyunlar oynayan çocuklar, unutamayacakları bir gün geçirdi. Şenlikte Yenişehir Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin ‘Minör’ müzik grubu da sahne aldı. Çocuklar ve aileleri için çeşitli ikramların dağıtıldığı etkinlik adeta bir karnaval havasında geçti.