Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

06
Ekim

“Sıfır oy alsam bile…”

TÜMÜ PAYLAŞ

“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
“Sıfır oy alsam bile…”
K.Menderes Havzası'ndaki Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, mahalle ve ilçe merkezlerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi; muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Kocaoğlu, hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine karıştırmadıklarını belirterek, “Oy veren de, vermeyen de benim vatandaşım. İsterse bana sıfır oy çıksın, yine vatandaşımın hizmetini yapacağım” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart 2014 sonrası hizmet sınırlarına bağlanan bölgelerde başlayan yatırımları incelemek için çıktığı Küçük Menderes turu kapsamında Ödemiş, Beydağ ve Kiraz'ı ziyaret etti. İlk olarak Ödemiş Seyrekli'de açılan su kuyuları ve 8 km'lik içme suyu hattını inceleyen Başkan Kocaoğlu, bölgede İZSU tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Aziz Kocaoğlu, Ödemiş'te Türk Hava Kurumu'ndan kiralanarak Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezi'ne dönüştürülen binayı gezdi. Başkan, ilçedeki Beşgöz Caddesi ve Menderes Caddesi arasında yapılan kavşak düzenlemesi ile Şehit Adnan Menderes Bulvarı'ndaki yol ve tretuvar çalışmalarını inceledi.

Hizmetin siyaseti olmaz
Büyükşehir ekiplerinin vatandaşların talebi üzerine Atatürk büstü yaptığı Kurucuova köyüne de uğrayan Başkan Kocaoğlu, köylülerle bir süre sohbet etti. Hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine karıştırmadıklarını kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı şunları kaydetti:
“Gittiğimiz hiçbir yerde, hiçbir köyde, mahallede, ilçede ayrım yapmadım. Oy veren de, vermeyen de benim vatandaşım. İsterse buradan bana sıfır oy çıksın, yine vatandaşımın hizmetini yapacağım. Oy verenden de, vermeyenden de Allah razı olsun. Biz herkese hizmet etmek zorundayız. Çünkü İzmirlinin bir tane Büyükşehir Belediye Başkanı var. Hesabımız da, kitabımız da hizmet. Geçtiğimiz dönem Büyükşehir'e bağlanan 10 ilçenin ova yollarının yüzde 95'ini bitirdik. Ben Bayındır'ın yollarını asfaltlamaya başladığım zaman, orada AKP'li belediye başkanı vardı. Hizmetin siyaseti olmaz.”

Küçük Menderes'e büyük şantiye
30 Mart 2014 sonrası Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanan 430 köyle birlikte yaklaşık 600 köye hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Kocaoğlu, “İyi niyetle, samimiyetle çalışıyoruz. Daha önce bağlanan ilçelerimizde ne yaptıysak Ödemiş, Kiraz ve Beydağ'da da yapıyoruz. Çok şükür imkanlarımız var. Küçük Menderes'te büyük bir bölge şantiyesi kuracağız. Orada asfalt şantiyesini de faaliyete geçirip çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız” diye konuştu.


Muhtarlar konuştu, Başkan dinledi
Ödemiş'in ardından Beydağ'a geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,  Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün makamında ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Kocaoğlu, muhtarların taleplerini ve sorunlarını dinledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İpekçilik yeniden canlanıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bölgenin kalkınması adına gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Kent Koleji çatısı altında açtığı İpek Kozası El Ürünleri Kursu’nu da ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, kursiyerler ve eğitmenlerden bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin kaybolmaya yüz tutan ipekçiliğin bölgede canlandırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamındaki eğitim ve üretim çalışmalarını yerinde inceledi, talep ve önerileri dinledi.

Kurudere’ye cami, balıkçılara soğuk hava deposu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, köylerden gelen talepler üzerine geliştirilen prefabrik cami projesinin Kurudere'de hayata geçirilen ilk örneğini de yerinde gördü. Köy halkının büyük beğenisini toplayan projenin ihtiyaç olan diğer bölgelerde de gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Kocaoğlu, bu proje sayesinde taleplere çok hızlı bir şekilde karşılık verebileceklerini söyledi.
Başkan Aziz Kocaoğlu, ilçedeki ziyaretleri kapsamında Beydağ Barajı'ndaki balıkçılarla da bir araya geldi. Beydağ Su Ürünleri Kooperatifi'nin isteği üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin baraj gölü kıyısında kurduğu soğuk hava deposunun da faaliyete geçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren balıkçılar Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ettiler. 
Başkan Kocaoğlu Karaoba mahallesinde yapımı süren ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin köylerdeki düğün salonu, yemek ve taziye yeri ile pazar gibi her türlü sosyal tesis ihtiyacını karşılayacak çalışmayı da yerinde inceledi. 

Kiraz’da asfalt sevinci
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Beydağ'ın ardından Kiraz ilçesine geçerek Yeniköy, Haliller, İğdeli, Akpınar ve Bahçearası mahallelerini de ziyaret etti. Bahçearası’na ulaşımı sağlayan 6 km uzunluğundaki yola Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sathi kaplama çalışmasını inceleyen Başkan Kocaoğlu'na bölgedeki vatandaşlar teşekkürlerini sundu.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber