Eylül

Doğal Yaşam “Bayram” etti

Doğal Yaşam “Bayram” etti
Kurban Bayramı’nda İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda ziyaretçi rekoru yaşandı. Park, bayramın 3. günü (Cumartesi) tüm zamanların günlük biletli giriş rekorunu kırarak 20 bin 429 ziyaretçiyi ağırladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Sasalı’da kente kazandırdığı Avrupa’nın en nitelikli hayvanat bahçeleri arasında gösterilen İzmir Doğal Yaşam Parkı, Bayram tatilinde 130’dan  fazla türde hayvanı  yakından görmek hem de güzel bir gün geçirmek isteyenlerin ilk adresi oldu. 4 günlük bayram boyunca 45 bin 345 ziyaretçiyi ağırlayan Doğal Yaşam Parkı, bayramın 3. günü ise yeni bir rekora imza attı. 26 Eylül Cumartesi günü 20 bin 429 ziyaretçiyle tüm zamanların biletli giriş rekoru kırıldı. Bir önceki rekor 17 bin 820 biletli giriş ile 19 Nisan 2015 tarihinde yaşanmıştı.
Adeta ziyaretçi akınına uğrayan Doğal Yaşam Park’ında en büyük ilgiyi her zaman olduğu gibi Türkiye’de doğan ilk filler olma özelliğini taşıyan yavru filler İzmir ve Deniz ile sevimli lemurlar gördü.