Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

01
Eylül

Ünlü radyocular İEF’de buluştu

TÜMÜ PAYLAŞ

Ünlü radyocular İEF’de buluştu
Ünlü radyocular İEF’de buluştu
Ünlü radyocular İEF’de buluştu
Ünlü radyocular İEF’de buluştu
Ünlü radyocular İEF’de buluştu
Ünlü radyocular İEF’de buluştu
Fuar geleneği haline gelen “Özgür Mikrofon Söyleşileri” nin konuğu ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar oldu. “Radyoculukla İlgili İstikşafi Görüşmeler” başlıklı söyleşi, İEF ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. Sırdar’a radyo sunucusu Güçlü Mete ile radyo programcısı Mehmet Ayan eşlik etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 84. İzmir Enternasyonal Fuarı devam ediyor. Türkiye’nin ilk uluslararası fuarı olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı, 84. yaşında birbirinden değerli konukları ağırlıyor. Kalemin ustaları, sanatın ve basının emekçileri, beyaz ekranın renkli isimleri 84. İEF’de buluşuyor. Fuar etkinlikleri kapsamında Kültürpark İzmir Sanat bahçesinde gerçekleştirilen ‘Özgür Mikrofon Söyleşileri’nin konuğu, Show Radyo Program Yapımcısı Nihat Sırdar, Show Radyo Program Sunucusu Güçlü Mete ile Gazeteci –Yazar, Radyo Programcısı Mehmet Ayan oldu. “Radyoculukla İlgili İstikşafi Görüşmeler” başlıklı söyleşi ise büyük ilgi gördü.

İzmir’de olmaktan çok mutlu ve çok huzurlu olduğunu söyleyen üçlü, “İzmir’e çok keyifle geliyoruz” dedi. Nihat Sırdar, “Televizyon programı yapmak, radyo programı yapmaktan çok zor; reyting için sizi şamar oğlanına çeviriyorlar. Biz radyoda bir sesiz. Bu sesler için buraya gelmeniz bizler için çok kıymetli. Hepinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Sırdar, ayrıca Periscope uygulamıyla birçok kişiyi de o sırada söyleşiye dahil etti.
Söyleşinin sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, söyleşiye konuk olan ünlü radyoculara birer plaket sundu.

Sıra Ali Poyrazoğlu ve Murat Yetkin’de
Özgür Mikrofon Söyleşileri kapsamında, 1 Eylül 2015 Salı günü (bu akşam) saat 19.30’da sinema ve tiyatro oyuncusu, tiyotro yazarı ve yönetmeni Ali Poyrazoğlu, “Tiyatro ve Barış” başlıklı söyleşi ile fuarda sevenleriyle buluşacak. Söyleşileri bu yılki son konuğu ise Gazeteci -Yazar Murat Yetkin olacak. Yetkin, 4 Eylül 2015 Cuma günü gerçekleşecek buluşmada “İç ve Dış Siyasette Sıcak Günler”i değerlendirecek.


 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber