Ağustos

Bir sevdadır Fuar

Bir sevdadır Fuar
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar’la dolu bir akşam daha yaşadı. 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’na (İEF) katılan ülke stantları ve Belediye Sokağı’nı ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, İEF kapsamında düzenlenen ve Rusya, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Kazakistan, Gürcistan, Bulgaristan, Fransa ve Türkiye ‘den sanatçıların eserleriyle katıldığı Uluslararası Sanat Günleri sergisini de gezdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu ve her yıl İEF’nin en çok ilgi çeken noktalardan biri olan “Belediye Sokağı”nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu, yoğun fotoğraf taleplerinin hiç birini geri çevirmedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, günün yorgunluğunu ise çimler üzerinde yine İzmirlilerle birlikte attı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu yılki İEF’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Dünyanın başka bir ülkesinde, başka bir coğrafyasında, fuarını bizim kadar benimseyen, bizim kadar seven, bizim kadar sahip çıkan başka bir kent yoktur” sözleriyle dikkat çekmişti.