Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

31
Ağustos

Masada “bilgi teknolojileri” olacak

TÜMÜ PAYLAŞ

Masada “bilgi teknolojileri” olacak
Masada “bilgi teknolojileri” olacak
Masada “bilgi teknolojileri” olacak
Kentin 8 farklı noktasında ücretsiz internet hizmeti sunan İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Kablosuz İnternet Erişim Hizmeti ve Bilgi İletişim Teknolojilerinin Kullanımı” konusunda bir de panel düzenleyecek. Uzman isimlerin yer alacağı panel, 1 Eylül Salı akşamı (yarın) İzmir Sanat’ta düzenlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı işbirliğinde hayata geçirdiği “WizmirNET” projesi ile 1 Haziran 2015 tarihinden itibaren kentin 8 farklı noktasında ücretsiz internet erişim hizmeti sunmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi, kısa sürede 100 binin üzerinde giriş yapılan ve İzmirliler tarafından büyük ilgi gören “WizmirNET” projesi kapsamında, bu kez bir de panel düzenliyor. Konusunda uzman panelistlerin katıldığı panelde bilgi iletişim teknolojilerinin kullanımının önemi ve bilgi toplumuna dönüşüm masaya yatırılacak. Kültürpark İzmir Sanat Merkezi’nde 1 Eylül 2015 tarihinde saat 19.00’da düzenlenecek ve tüm İzmirlilerin davetli olduğu panele Türkiye Bilişim Derneği İzmir Şube Başkanı Fikret Kazvak, 9 Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yalçın Çebi, Emekli Cumhuriyet Savcısı M. Nevhan Akyıldız, İZKA Programlama ve Koordinasyon Birimi Sorumlusu Murat Çelik ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Görevlisi Tuğkan Tuğlular ile Ege Üniversitesi Bilim-Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi’nden uzman Reha S. Şentürk konuşmacı olarak katılacak.

Açık alan internet hizmeti ve yönlendirme sistemi olmak üzere iki ayaktan oluşan WizmirNET” projesi kapsamında düzenlenen panelin açılış konuşmalarını ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey, Bilgi İşlem Daire Başkanı Güler Sağıt, İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmaz Çoban yapacak.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber