Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

15
Ağustos

İzmir’de “mini” fuarcılık zirvesi

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir’de “mini” fuarcılık zirvesi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar İzmir ile ilgili işbirliği önerilerinin masaya yatırıldığı ziyarette, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve CNR Holding Başkanı Ceyda Erem’i konuk etti. Başkan Kocaoğlu, “Bu birliktelikten İzmir ve Türk fuarcılığı adına önemli bir sinerji doğacağından eminim” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir’de kurulan Türkiye’nin en nitelikli fuar kompleksi Fuar İzmir, kısa süre içinde fuarcılık sektörünün gözde mekanlarından biri haline geldi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret eden TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (CVB) Başkan Yardımcısı Hande Arslanalp ve TÜRSAB Başkan Danışmanı Mücella Tarhan, Fuar İzmir ile ilgili çeşitli işbirliği önerileri sundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarcılık şirketi İZFAŞ’ın Yönetim Kurulu Üyesi Gül Şener ile Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ’ın da katıldığı görüşmenin oldukça yararlı geçtiğini söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Fuar İzmir alanı içinde yeni fuarlar oluşturulması konusunda çeşitli talepler var. Hepsini değerlendiriyoruz. TÜRSAB ve CNR Fuarcılık’ın işbirliği önerileri bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu birliktelikten İzmir ve Türk fuarcılığı adına çok önemli bir sinerji doğacağından eminim” şeklinde konuştu.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber