Temmuz

Önce Hastane, sonra Huzurevi

Önce Hastane, sonra Huzurevi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Eşrefpaşa Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane personelinin bayramını kutladı. Huzurevi sakinleri de Büyükşehir bürokratlarının ziyaretiyle mutlu oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle Eşrefpaşa Hastanesi’ni ziyaret etti. Başkan Kocaoğlu ve eşi, başta Başhekim Op. Dr. Ali Serdar Pedükcoşkun olmak üzere hastane yöneticileri, doktor ve çalışanlarla tek tek bayramlaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Huzurevi’nde de sevinçli bir bayram telaşı yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin, Huzurevi sakinlerini bayramda yalnız bırakmadı. Huzurevi sakinlerini ziyaret eden belediye bürokratları, yaşlıların hem bayramlarını kutladı hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun selamlarını iletti. Belediye yetkililerini yanlarında görmekten mutlu olduklarını söyleyen huzurevi sakinleri, bayramların önemine değinerek ziyaretlerde kendilerinin unutulmamasını istedi.