Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

32° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

07
Temmuz

İzmir’de örnek işbirliği

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir’de örnek işbirliği
İzmir’de örnek işbirliği
İzmir’de örnek işbirliği
İzmir’de örnek işbirliği
İzmir’de örnek işbirliği
İzmir’de örnek işbirliği
İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ile üniversiteler arasındaki işbirliğine yeni bir halka daha eklendi. Yaşar Üniversitesi Araştırma Geliştirme Merkezi’nin Büyükşehir bünyesinde gerçekleştirdiği “Süreç İyileştirme ve Yönetim Organizasyon Projesi” tamamlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi Araştırma Geliştirme Merkezi (YAGEM) işbirliğiyle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde  gerçekleştirilen “Süreç İyileştirme ve Yönetim Organizasyon Projesi” tamamlandı. Projede emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgesi törenle verildi.
Büyükşehir Belediyesi olarak performans değerlendirmesine geçmek durumunda olduklarını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “21 binin üzerinde bir kadro ile çalışıyoruz. Bu kadronun performans değerlendirmesi yapılmadan, çalışanlar ödüllendirilmeden verimli olamayacağımızı ve 4 milyon İzmirli hizmet edemeyeceğimizi biliyoruz.  Yaşar Üniversitesi’nin bu çalışmasını ödünsüz uygulamak için elimizden geleni yapacağız. Her zamanki gibi, aklı ve bilimi kullanacağız” dedi. 
Yaşar Üniversitesi’ndeki törene Rektör Cemali Dinçer, YAGEM Koordinatörü Selçuk Karata ve Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Şevkinaz Gümüşoğlu da katıldı.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber