Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

16° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

03
Temmuz

Büyükşehir’den “aile boyu” spor

TÜMÜ PAYLAŞ

Büyükşehir’den “aile boyu” spor
Büyükşehir’den “aile boyu” spor
Büyükşehir’den “aile boyu” spor
Büyükşehir’den “aile boyu” spor
Büyükşehir’den “aile boyu” spor
Büyükşehir’den “aile boyu” spor
Büyükşehir’den “aile boyu” spor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı spor okullarına, çocuklar kadar kadınlar da büyük ilgi gösteriyor. Aile boyu spor yapma imkanı sağlayan spor okullarının minik üyeleri yüzme eğitimi alırken, anneleri de zumba kurslarına katılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 11 merkez ve 21 branşta açtığı spor okullarında çocukların yanı sıra velilileri de unutmadı. Celal Atik Spor Salonu ve Yeşilyurt merkezinde açılan zumba kursu ile Celal Atik Spor Salanı, Ord.Prof.Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Alanı, Uzundere ve Asarlık çok amaçlı spor salonlarında açılan aerobik kursları ev kadınlardan büyük ilgi görüyor. Gencinden yaşlısına kurslara katılan çok sayıda kadın, eğlenirken egzersiz yapma fırsatı buluyor. Uzman antrenörler eşliğinde spor yaparak form tutan kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı kurslardan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Çocuğumu beklerken spor yapıyorum
6 yaşındaki kızı Damla sayesinde zumba kursuyla tanıştığını belirten Selin Bahçeci,”Kızımı bale, jimnastik ve yüzme kurslarına kayıt yaptırmaya getirdiğimde zumba kurslarının da olduğunu gördüm. Madem kızım için haftanın 5 günü buraya geliyorum, ‘neden ben de faydalanmayayım’ dedim ve zumba kursuna kayıt oldum. Kızım kurstayken zamanı hem eğlenerek hem de egzersiz yaparak değerlendiriyorum. Çocuğumla birlikte spor yapma imkanı sağladığı için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Spor okullarının müdavimi

Yüzmeyi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı spor okullarında öğrendiğini ifade eden 18 yaşındaki Ceren Karaçetin ise, “Çocukluğumdan itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı spor okullarına geliyorum. Zaten alışık olduğum spor okullarında zumba derslerinin başladığını öğrenince hemen kayıt yaptırdım. Şimdi tenis kursuna da kayıt yaptıracağım. Yaz tatilimi spor yaparak geçirmek istiyorum” dedi.

Sporun yaşı yok
Kursun en kıdemli üyesi 55 yaşındaki Serpil Demir de, “2 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı aerobik ve zumba kurslarına katılıyorum. Sporun yaşı yok. Zumba çok hareketli bir dans türü. Herkesi özellikle gençleri spor yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber