Temmuz

Büyükşehir’den KSK’ya Euroleague morali

Büyükşehir’den KSK’ya Euroleague morali

İzmir Büyükşehir Belediyesi, basketbol lig şampiyonluğundan sonra Avrupa’nın en önemli spor organizasyonlarından Euroleague’e katılma hakkını kazanan Pınar Karşıyaka Kulübü'ne, 500 bin TL’lik destek daha vermeye hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye Meclisi’nin 13 Temmuz’da yapılacak toplantısında konuyu Meclis gündemine getirecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Şubat ayında da Türkiye ve Avrupa çapında başarılara imza atarak İzmir’in tanıtımına önemli katkı sağlayan Pınar Karşıyaka’ya, alt yapısını güçlendirmesi için 500 bin TL’lik destekte bulunmuştu. Avrupa devleriyle kantara çıkmaya hazırlanan yeşil-kırmızılı ekibe Büyükşehir’in son 5 ay içinde verdiği destek böylece 1 milyon liraya ulaşacak.