Bravo kızlar!

Bravo kızlar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genç Bayan Basketbol Takımı, Elazığ’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

1997-1998 doğumlu sporculardan ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genç Bayan Basketbol takımı, mücadele ettiği İzmir grubunda Bayraklı Belediyesi, Rotek, Urla Belediyesi, Bucaspor, DSİ, Menemen Belediyesi ve Tofaş ile aynı grupta yer aldı. Burada oynadığı 14 maçta 13 galibiyet alan Büyükşehir, ilk ikiye girerek İzmir’i temsil etme onuruna ulaştı.
Üç sezonluk aradan sonra Türkiye Şampiyonası’na gitmelerinin İzmir basketbolu adına büyük bir şans olduğunu belirten Antrenör Nezihe Akdeniz, “İzmir Büyükşehir Belediyespor'daki ilk sezonumda böylesine bir başarının altına imza atmaktan büyük onur duyuyorum. Kadromuzdaki oyunculardan Kevser Yavuz, Elif Yıldırım, Gülşah Uslu ve Dilber Demir aynı zamanda A takımımızda da süre alarak kendilerini geliştirme fırsatı elde ettiler. Altyapıdaki sporcularımızla yeniden bir yapılanma içerisindeyiz. Bu sezondan itibaren bu başarılarımızı sürdürebilir şekilde gelecek yıllara taşımak amacındayız” dedi.