Hemşireleri yalnız bırakmadı

Hemşireleri yalnız bırakmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi çalışanları, Hemşireler Günü’nü Başkan Aziz Kocaoğlu ile birlikte kutladı. Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’ndeki geceye katılan Başkan Aziz Kocaoğlu, 107 yıldır İzmirlere hizmet veren Eşrefpaşa Hastanesi’nin, Türkiye'de bir belediye bünyesinde faaliyet gösteren tek hastane olduğunu vurgulayarak, “Göreve geldiğimizden bu yana kurumun çağa ayak uydurması ve yenilenmesi için çalışıyoruz. Sağlık taramaları yaparak, imkanı olmayan, zor durumdaki insanlarımıza destek oluyoruz. Bunun için Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Hep beraber İzmirli hemşerilerimize layık olmaya çalışacağız” dedi.
Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Serdar Pedükcoşkun da, Hemşireler Günü’nü kutlayarak Başkan Aziz Kocaoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.