Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

11
Mayıs

Başkan Kocaoğlu’na esnaf teşekkürü

TÜMÜ PAYLAŞ

Başkan Kocaoğlu’na esnaf teşekkürü
Başkan Kocaoğlu’na esnaf teşekkürü
Başkan Kocaoğlu’na esnaf teşekkürü
Başkan Kocaoğlu’na esnaf teşekkürü
Başkan Kocaoğlu’na esnaf teşekkürü
Başkan Kocaoğlu’na esnaf teşekkürü
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, Ahilik Haftası İl Kutlama Komitesi üyeleri, yılın ahisi seçilen 40 yıllık kuaför Sevinç Karasakız ve beraberlerindeki heyet, “28. Ahilik Haftası” nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Samimi havada gerçekleşen ziyarette konuşan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, daha önceki yıllarda Eylül ayının ikincisi haftası kutlanan Ahilik Haftası’nın bu yıl Bakanlık kararı gereği 11-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildiğini hatırlattı. Mutlu, kentin şehremini olarak esnaf teşkilatına gösterdiği güler yüzlü, yakın davranışlar ve sorunları çözmedeki desteklerinden dolayı tüm esnaf adına Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “İzmir’de faaliyet gösteren 129 oda, 1250 delege ve 300 bine yakın esnaf ve sanatkarın size olan teşekkürlerini iletmek ve bize göstermiş olduğunuz ilgiden, sorunlarımıza göstermiş olduğunuz yaklaşımdan dolayı şükranlarımızı iletmeye geldik. Esnaflık bir yaşam biçimidir. Kentin ve ülkenin kalkınmasında, esnaf teşkilatının rolünü siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Biz de bu görevin ve bilincin sorumluluğunu taşıyarak; kentimize, ülkemize katkı koymak için çalışıyoruz. İstihdam olanaklarını arttırmak, daha çok milli gelire katkı koymak, gayri safi milli hasılayı artırmak, daha çok ihracata yönelik yenilikçi ürünler üretmek çabası ve gayreti içersinde üzerimize düşeni eksiksiz bir şekilde bugüne kadar yürüttük. Bu çalışmalarımızda he zaman yerel yönetimlerden ve başta siz olmak üzere büyük destek gördük. Diğer belediye başkanlarımızdan, kamu kurumlarımızdan, valiliğimizden, hükümetten, iktidardan bize konulan katkılara teşekkür ediyoruz ama sorunlarımızdan eksik kalanları ve yapılması gerekenleri de hep beraber yapabilmek için çaba sarf ediyoruz”.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aziz Kocaoğlu, kutlama komitesinin bu yıl bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, kendilerini bu konuda kutladı. Başkan Aziz Kocaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Yılın ahisi olarak bir bayan arkadaşımızı seçmeniz de İzmir için ayrı anlam taşıyor. İzmir’in kültüründe, sanatında, sosyal yaşantısında, ekonomisinde çalışan hanımlarımızı temsilen Sevinç Karasakız hanımefendiyi yılın ahisi seçmeniz dünyaya, ülkemize ve kentimize de gerçekten iyi bir mesaj olmuş. Esnaf teşkilatıyla birlikte bütün sorunlarımızı istişare ederek, görüşerek, fikir alış-verişinde bulunarak çözmeye önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz”.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber