Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

06
Mayıs

“Feyzalmaya geldik”

TÜMÜ PAYLAŞ

“Feyzalmaya geldik”
“Feyzalmaya geldik”
“Feyzalmaya geldik”
“Feyzalmaya geldik”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret eden Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, “Başarılı çalışmalarınızı yakinen izliyoruz. Feyzalabileceklerimizi almaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ile KKTC İzmir Konsolosu Uğur Umar’ı makamında kabul etti. İzmir’deki belediyelerle işbirliği yapmak için kente geldiklerini belirten Harmancı, “Lefkoşa Türk Belediyesi içe kapanık bir haldeydi. Hem uluslararası ilişkileri güçlendirmeye hem de çevremizdeki dost olabilecek belediyelerle işbirliği fırsatı yaratabilmek adına gezi düzenledik. Tabi ki bu geziye sizden başlamak bizim için onur ve gurur vesilesi. Başarılı çalışmalarınızı yakinen izliyoruz. Feyzalabileceklerimizi almaya çalışıyoruz. Kıbrıs’ın kuzeyindeki işbirlikleri önemli bir anlam taşıyor. Bunu daha ileriye götürebilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.

Başkan Aziz Kocaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iki belediye arasındaki dostluğun daha da gelişmesi ve işbirliği olanaklarının artması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret sonunda Başkan Aziz Kocaoğlu, konuk belediye başkanına İzmir Saat Kulesi’nin plaketini armağan etti. Harmancı ise Başkan Kocaoğlu’na Lefkoşa surlarını simgeleyen plaket ve Kıbrıs’ın geleneksel el işi “lefkara” ile dokunmuş motifin yer aldığı plaket takdim etti.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber