Başkan Kocaoğlu emekçilerle

Başkan Kocaoğlu emekçilerle
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü işçilerle birlikte meydanda kutladı.

Tüm dünyada kutlanan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda on binlerin katılımıyla coşku içinde kutlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve belediye bürokratları ile birlikte Gündoğdu Meydanı’na gelerek kutlamalara katıldı. İşçilerin tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Kocaoğlu, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı. Alanı dolduran İzmirliler, Başkan Kocaoğlu ile fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.