Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

27
Nisan

Bu yaz açılıyor

TÜMÜ PAYLAŞ

Bu yaz açılıyor
Bu yaz açılıyor
Bu yaz açılıyor
Bu yaz açılıyor
Bu yaz açılıyor
Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Seferihisar Kültür Merkezi ve Meydan Projesi, yaz başında tamamlanacak. 2.7 milyon liralık yapım ve 1 milyon 722 bin TL’lik kamulaştırma maliyeti ile birlikte toplam 4 milyon 422 bin TL’ye mal olan proje, ilçeye yeni bir çekim merkezi daha kazandıracak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyelerle el ele vererek kente kazandırdığı yatırımlara yeni bir tane daha ekleniyor. Büyükşehir Belediyesi ile Seferihisar Belediyesi’nin işbirliğinde yapılan Seferihisar Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nde inşaat çalışmaları yüzde 75 seviyelerine geldi. Hıdırlık Mahallesi'nde eski belediye binası alanında yer alan meydan ve kültür merkezi, ilçenin yeni cazibe ve çekim merkezi olacak.

Yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projenin kültür merkezi ve atölye binaları arsası 1 milyon 722 bin TL kamulaştırma yapılarak Büyükşehir Belediyesi tarafından alındı. Meydan bölümündeki arsanın Seferihisar Belediyesi’ne ait olduğu proje 13 bin metrekare alan üzerinde planlandı. Proje kapsamında, sergi ve fuaye alanları, sinema salonu, çok amaçlı salon, kafeterya gibi alanlar yer alıyor. Projenin 833 metrekaresi kültür merkezi, 526 metrekaresi ise atölye binalarından oluşuyor. Tesiste araç otoparkının yanı sıra bisiklet ve motorsiklet park alanları da bulunuyor. Kültür merkezinin çevresinde özel bir düzenleme gerçekleştirecek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanları, oturma bölümleri ve peyzajıyla ilçe halkına özel ve geniş bir meydan armağan edecek. Yaz başında hizmete açılması planlanan Seferihisar Kültür Merkezi ve Meydan Projesi, 2 milyon 724 milyon TL’ye mal olacak.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber