Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

22
Nisan

Tam kalbimizde

TÜMÜ PAYLAŞ

Tam kalbimizde
Tam kalbimizde
Tam kalbimizde
Tam kalbimizde
Tam kalbimizde
Tam kalbimizde
Tam kalbimizde
İzmir Büyükşehir Belediyesi binası, 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ışıklı silüeti, Kocatepe’deki görüntüsü ve Türk bayrağıyla aydınlatıldı.

Binanın Konak Meydanı ve Saat Kulesi'ne bakan cephesinde özel aydınlatıcılarla ışıklı Atatürk silüeti oluşturuldu. Silüetin altına Atatürk'ün imzası ile yanına Türk Bayrağı dizaynı da yapıldı. Binanın denize bakan bölümünde ise Atatürk’ün Afyon Kocatepe’de çekilmiş fotoğrafının görüntüsü yer aldı.

17 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en büyük ışıklı silüetlerinden biri oluşturulurken, yapılan çalışmada 360 derece ışık veren 85 bin neon hortum led kullanıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da belediye binasında benzer düzenlemenin yer alacağını vurguladı.   

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber