Nisan

Adını “Umut” koydular

Adını “Umut” koydular
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nin üyeleri, sadece fiziki durumlarıyla değil, sanatsal başarılarıyla da yıllara meydan okuyor. Merkez üyelerinin kurduğu “Umut Korosu”, sahnedeki performansıyla Türk Müziği hayranlarını adeta mest ediyor.

Sosyal projelerle toplumun tüm kesimlerini kucaklayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği sanatsal ve sportif etkinliklerle 55 yaş ve üzerindeki İzmirlilere de mutlu bir emeklilik yaşatıyor.

Çok geniş bir yelpazede hizmet veren Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde buluşan 55 yaş üzerindeki İzmirliler, profesyonellere taş çıkartacak derecede başarılı çalışmalara imza atıyor. Sağlıklı Yaş Alma Merkezi üyelerinden oluşan Umut Korosu’nun Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde verdiği konser, bunun en güzel örneklerinden biriydi. Şef Betül Er yönetiminde uzun süredir çalışmalarını sürdüren Umut Korosu, genç kuşakların unutmaya başladığı Türk Sanat Müziği ezgilerini günümüze taşıdı. Salonu tamamen dolduran müzikseverler zaman zaman şarkılara eşlik ederek, bu güzel gecenin tadını çıkardı.