Kardeşlikte buluştular

Kardeşlikte buluştular
Türkiye'nin küçük yaş gruplarındaki en büyük futbol turnuvası olan U12 İzmir Cup, 20 ülkeden 48 takımın katılımıyla Selçuk-Efes’te başladı. Altınordu Futbol Kulübü'nün projelendirdiği İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsor olarak desteklediği U12 İzmir Cup, sahadaki mücadelelerin yanı sıra tribünlerdeki renkli görüntüleriyle de hafızalara kazınıyor. Dünyanın dört bir yanından çocuklarını desteklemek için İzmir'e gelen aileler bu büyük heyecana ilginç tezahüratlarıyla ortak oluyor. Kazanmaktan çok yarışmayı ve ulusların kaynaşmasını hedef alan turnuvada her türlü din, dil, ırk ayrımını bir kenara bırakan minikler ise sporun evrensel diliyle anlaşıyor.

İlk tur maçlar tamamlandı
U12 İzmir Cup'ın ilk günü maçlarının ardından gruplarında ilk 4'e girenler final serisi oynamaya hak kazanırken, son 2 sıradaki takımlar ise sıralama gruplarına kaldılar. Turnuvanın final maçları ise Pazar günü oynanacak. Turnuva fikstürü ve maç sonuçlarına ilişkin bilgiler ise www.u12izmircup.org internet adresinden anlık olarak güncelleniyor.