Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

29
Mart

“İtalyan sanatçılara diyeceğim ki…”

TÜMÜ PAYLAŞ

“İtalyan sanatçılara diyeceğim ki…”
“İtalyan sanatçılara diyeceğim ki…”
“İtalyan sanatçılara diyeceğim ki…”
İtalya’nın İzmir Konsolosluğu’na atanan Luigi Lannuzzi, Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Adnan Saygun Sanat Merkezi’nden ve kurulacak opera binasından çok etkinlendiğini belirten Lannuzzi, “İtalyan sanatçılardan her fırsatta İzmir’e gelip konser vermelerini isteyeceğim” dedi.

İzmir’deki görevine başlayan İtalya’nın yeni Konsolosu Dr. Luigi Lannuzzi, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. Kısa bir süredir İzmir’de olduğunu ve kenti tanımaya çalıştığını söyleyen İtalya İzmir Konsolosu Dr. Luigi Lannuzzi, Avrupa Caz Festivali kapsamında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ne gittiğini, kendisinin ve İtalyan sanatçılarının bu merkezi çok beğendiğini söyledi.

İzmir’de çok sayıda kültür merkezinin bulunduğuna dikkat çeken Lannuzzi, her fırsatta İtalyan sanatçıların burada konser vermesini isteyeceğini belirterek, İzmir’in çok güzel bir kent olduğunu, Fuar İzmir’in de kente ayrı bir canlılık katacağını söyledi. Karşıyaka’ya,  Anadolu’nun ilk opera binasını kazandıracaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kültürpark’ta da büyük şovların yapılabileceği bir kültür-sanat merkezi planladıklarını, kentin kültür sanat alt yapısını bu projelerle tamamlamaya çalıştıklarını belirtti. 


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber