“Dağcı” Başkan

“Dağcı” Başkan
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, dağcılık ve doğa sporlarının teşvik edilmesi amacıyla Zirve Dağcılık Kulübü’nün Emiralem-Tantalos-Sancaklı yürüyüşüne katıldı. 12 kilometre yürüyen Başkan’ın performansı çok beğenildi.

Yoğun iş programından fırsat buldukça sağlıklı yaşam için yürüyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün konuğu oldu. Başkan Kocaoğlu, kulüp üyeleriyle birlikte Emiralem-Tantalos-Sancaklı Köyü’nü kapsayan zorlu parkurun 12 kilometrelik bölümüne katıldı. 100 kişilik bir grupla birlikte gerçekleşen yürüyüş sırasındaki temposuyla profesyonel dağcıların gerisinde kalmayan Başkan Aziz Kocaoğlu, yol arkadaşlarıyla keyifli sohbetler yaptı ve molalarda kumanyasını da paylaştı. Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Genel Başkanı Orhan Kozan, yürüyüş performansını çok beğendiği Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu örnek tavrıyla doğa sporlarına önemli bir destek verdiğini söyledi.