Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

10
Mart

Yine ertelendi

TÜMÜ PAYLAŞ

Yine ertelendi
Yine ertelendi
Yine ertelendi
Yine ertelendi

Tarihi İzmir Büyükşehir Belediyesi davasına yeni bir duruşmayla  devam edildi. Özel yetkili mahkemelerin kapatılmasının ardından 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ne verilen davanın bugünkü oturumunda, Anayasa Mahkemesi görüşü gündeme geldi.

Davada çete unsuru olmadığı belirtilerek çıkar amaçlı çete kurulmasına yönelik suçlamaların düşürülmesi ve beraat kararı verilmesini talep eden savunma kanadı, davanın başlangıcında Özel Yetkili Mahkemeler tarafından toplanan delil ve dinleme kayıtlarının usulsüz olduğunu belirterek geçersiz sayılmasını istedi. Duruşma, Anayasa Mahkemesi görüşü için 30 Haziran tarihine ertelendi.

Duruşma çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz   Kocaoğlu, “30 Haziran’da yine burada olacağız.Yargılama devam ediyor. Biz ne olduğumuzu ve ne yaptığımızı biliyoruz” diye konuştu.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber