Şubat

Adnan Saygun’da “Bobby McFerrin fırtınası” esecek

Adnan Saygun’da “Bobby McFerrin fırtınası” esecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 Grammy ödüllü Bobby McFerrin’i 2 Mart akşamı AASSM’de İzmirli müzikseverlerle buluşturacak. Konserin öğrenci 7.5, tam 15 lira olan biletleri bir günde tükendi.

Türkiye’de sanatın en seçkin adreslerinden haline gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, dünyaca ünlü bir sanatçıyı daha konuk ediyor. “Don’t worry, be happy” şarkısı ile 1988’de dünyadaki tüm listelerin en tepesine yerleşen 10 Grammy ödüllü Bobby McFerrin, 2 Mart’ta İzmirliler ile bir araya geliyor.

Doğaçlama konusunda tür ve sınır tanımayan, poptan klasiğe, cazdan etnik müziğe kadar söylediği şarkılarla dünyanın en önemli seslerinden biri haline gelen Bobby McFerrin’in konserine İzmirliler’in ilgisi büyük oldu. Tam 15 TL, öğrenci 7.5 TL’den satışa sunulan biletler bir günde tükendi.

Büyük Salon’da gerçekleşecek konserde ünlü sanatçı 2013 yılında yayınlanan son albümü “Spirityouall”ın yanı sıra diğer albümlerinden de şarkılar seslendirecek. Bobby McFerrin’e konserde piyanoda Gil Goldstein, viyolinde David Mansfield, gitarda Armanda Hirsch, basta Jeff Carney, davulda Louis Cato, vokalda ise Madison McFerrin eşlik edecek.