Şubat

“Engel tanımayan” renkler

“Engel tanımayan” renkler

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde resim eğitimi alan 40 engelli öğrenci, harika bir sergi ile İzmirliler’in karşısına çıkacak.

Daha önce katıldıkları pek çok yarışmada ödüller alan öğrenciler, bu sefer resim öğretmenleri Tolga Sakarya ile birlikte yıl boyunca yaptıkları pastel, guaj, sulu boya, portre çalışmaları sergileyecek.

Engelli öğrencilerin birbirinden güzel resimleri, sanatın engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serecek. İzmir Sanat Fuaye Alanı’nda 25 Şubat 2015 tarihinde açılacak sergi,  4 Mart 2015 tarihine kadar gezilebilecek.