Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

27° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

20
Şubat

Yine yollara düştü

TÜMÜ PAYLAŞ

Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Yine yollara düştü
Büyükşehir'e yeni bağlanan ilçeler turuna Beydağ ile devam eden Başkan Aziz Kocaoğlu, Pazar günü de Kiraz'ı ziyaret edecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz Mart sonunda Büyükşehir sınırlarına "resmen" bağlanan ilçeleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını "yerinde" öğrenmek için belli periyodlarda sürdürdüğü gezilere Beydağ ile devam etti. İlçe Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Büyükşehir Meclis üyeleri Mehmet Saydam ve Sebahattin Tekeli, CHP İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar, Birgi eski Belediye Başkanı Cumhur Şener ile İZSU Genel Müdürü Güven Ağar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe'nin de eşlik ettiği ziyaretler sırasında vatandaşların talep ve önerilerini tek tek not alan Başkan Kocaoğlu, aciliyet sırasına göre ve olanaklar dahilinde sorunları süratle çözmeye çalışacaklarını söyledi. Karaoba, Bakır, Kurudere, Eğridere, Yeşiltepe, Yukarı Aktepe, Çamlık, Palamutçuk, Erikli, Çomaklar, Adaküre, Halıköy, Yağcılar ve Yukarı Tosunlar mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, bir çok köyün ortak sorunu olan camiler konusunda da yapacaklarını ise şöyle anlattı:
"Bütün köylerimizde ya camilerimiz çok eski, ya minaresi yok, ya da cami yok. Eskimiş, yıkılmış. tamir etmek mümkün değil. Biz de talep çok olunca, bu işin içinden çıkılmasının kolay olmayacağını düşündük. Sonunda prefabrik tek tip cami yapma yolunu bulduk. Minaresiyle, her şeyiyle kısa sürede monte edilebilecek bir şey.. Bunları kısa zamanda yaparak hem sizin ibadethane ihtiyacınızı karşılamış hem de biz sözümüzü yerine getirmiş oluruz."
İlçelere yaptıkları hizmetlerde parti ayrımı göz etmeksizin çalıştıklarını belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, bazı ihtiyaçların giderilmesi için ortak çözümler üretilmesi gereğinin altını çizerek şöyle devam etti:
"Biz yerel yöneticiyiz. Parti ayrımı gözetmeksizin hizmet veriyoruz. Beydağ'ın başka, Kiraz'ın başka belediye başkanı yok. İzmir'in de başka büyükşehir belediye başkanı yok. Biz elbirliği ile çalışıyoruz. Benim çözmem gereken konuları Büyükşehir olarak ben çözeceğim. İzin alınması gerekiyorsa da birlik olacak, gidecek ve çözeceğiz. Başka çaremiz yok. Biz buraya hizmet yapmak için geldik. Hükümet de hizmet yapmaya çalışıyor. Öyleyse aşılamayacak konuları hep birlikte aşacağız. Bu konuda hepimize görev düşüyor."
Geçtiğimiz ay içinde İzmir'in kuzey ilçelerinden Bergama, Kınık ve Dikili'yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, K.Menderes turunda Beydağ'dan sonra Pazar günü de Kiraz'ı ziyaret edecek.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber